Despre Noi

Puțină Istorie

Rețetele autentice s-au transmis din generație în generație iar la multiplele solicitări din partea turiștilor am decis să aducem gustul inconfundabil al produselor dulci siciliene și aici, în România.

Retetele autentice, s-au transmis din generatie in generatie, iar la multiplele solicitari, din partea turistilor, am decis sa aducem gustul inconfondabil al produselor dulci, siciliene si aici, in Romania.

Gelaterie Artigianale

Materia primă utilizată se importă din Italia, tocmai pentru a garanta reușita gustului autentic

Prospețimea dulciurilor este dată tocmai de pregătirea acestora local, în laboratorul nostru din Calea Victoriei. Lucrăm responsabil – garantăm trasabilitatea ingredientelor, prospețimea acestora și înalta calitate a fiecărei materie prime folosite.

Calitate & Tradiție

Produsele noastre nu conțin conservanți de nici un tip și sunt lucrate artizanal

În Decembrie 2021 am deschis prima Gelaterie în Mall Promenada – București, iar în Aprilie Gelateria din Calea Victoriei, care este dispusă pe două nivele, este foarte chic și oferă o gamă largă de produse dulci – torturi, prăjituri, înghețată, croissante, clătite și băuturi, iar în anotimpul cald, le puteți servi pe terasa noastră.

De asemenea în Iunie am deschis un nou punct Sicilia Gelateria Artigianale în interiorul Restaurantului Sciccheria, Bd. Pipera, nr. 46.